Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bahçede dolaşmak

Rüyada yeşil bahçede dolaşmak

Rüyada yeşil bahçede dolaşmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sayılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yeşil bahçede dolaşmak gördüyseniz:

  • Yine de, tüm gayretlere değeceğe benziyor.

Rüyada yeşil bahçede dolaşmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede dolaşmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikte dolaşmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret eder.

Rüyada bahçede yeşil biber toplamak çevreye karşı itibarın artacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada yeşil domates bahçesi görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşillik toplamak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments