Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde yeşillik görmek

Rüyada su içinde yeşillik görmek

Rüyada su içinde yeşillik görmek ilim irfan sahibi olacağına, yaşama dört elle sarılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada su içinde yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada yeşillikler içinde su görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde su görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde yeşillik görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, mutlu günler yaşanacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek imkânların günden güne azalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde yürümek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, önemli bir lider haline geleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments