Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik kıvırcık görmek

Rüyada yeşillik kıvırcık görmek

Rüyada yeşillik kıvırcık görmek kara kara düşünür olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik kıvırcık gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşillik kıvırcık görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, esenleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kıvırcık görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan ve kıvırcık görmek para ve zaman ayıracağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına alamet eder.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments