Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeni satmak

Rüyada yemeni satmak

Rüyada yemeni satmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yeni adımlar atacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, her açıdan farklılıklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeni satmak gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Rüyada yemeni satmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yemeni örtmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kime gideceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret eder.

Rüyada yemeni kaybetmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeni oyası yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Rüyada iğne oyalı yemeni görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yemeni bağlamak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada yazma yemeni görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yemeni görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, güzelliklerle dolacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments