Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeni oyası yapmak

Rüyada yemeni oyası yapmak

Rüyada yemeni oyası yapmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemeni oyası yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada yemeni oyası yapmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada iğne oyalı yemeni görmek bebek sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Rüyada yemeni oyası görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada oyalı yemeni görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yemeni görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yemeni görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, elindekileri de kaptıracağına yorulur.

Rüyada yeşil yemeni örtmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada yemeni görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments