Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tülbent almak

Rüyada yeşil tülbent almak

Rüyada yeşil tülbent almak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zor günlerin sona ereceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil tülbent almak gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil tülbent örtmek küskünlüklerin oluşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tülbent görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil tülbent takmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tülbent almak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil oyalı tülbent görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, emeğinden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada ölüye tülbent vermek Tövbe Edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada tülbentli kadın görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada tülbent satın almak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments