Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye tülbent vermek

Rüyada ölüye tülbent vermek

Rüyada ölüye tülbent vermek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sıkıntıların biteceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye tülbent vermek gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada ölüye beyaz tülbent vermek şeytana uyacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada ölüden tülbent almak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye tülbent vermek şeref ve haysiyetin artacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, zenginlik içinde olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada tülbent oyası görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada beyaz tülbent bağlamak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalettir.

Rüyada tülbent yıkamak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tülbentli kadın görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments