Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taç görmek

Rüyada yeşil taç görmek

Rüyada yeşil taç görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taç gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada başına yeşil taç takmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taç takmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taç görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada saç tacı görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı taç görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada prenses tacı takmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli taç takmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına inanılır.

Rüyada başına gelin tacı takmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments