Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada prenses tacı takmak

Rüyada prenses tacı takmak

Rüyada prenses tacı takmak huzursuzlukların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına alamet eder.

Rüyada prenses tacı takmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada prenses tacı takmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendini prenses görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, her şeyin sarpa saracağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada prenses olmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işarettir.

Rüyada pamuk prenses olmak ona özlemle sarılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada prensesle evlenmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada prenses görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada prenses olduğunu görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulmaktadır.

Rüyada prenses elbisesi giymek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments