Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak ve soğan görmek

Rüyada sarımsak ve soğan görmek

Rüyada sarımsak ve soğan görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, işlerin de yolunda gideceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak ve soğan gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada soğan sarımsak soymak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada soğan ve sarımsak görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan sarımsak yemek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, mutlu bir evliliğe işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan ekmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada sarımsak soğan yemek bekarlar için güzel bir evliliğe, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak ve soğan görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek büyük miktarda para kazanılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek zorluklarının kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments