Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şeftali görmek

Rüyada yeşil şeftali görmek

Rüyada yeşil şeftali görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil şeftali gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Rüyada yeşil şeftali yemek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil şeftali görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali satın almak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Rüyada şeftali bahçesi görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine şeftali vermek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalettir.

Rüyada soyulmuş şeftali görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, güllük gülistanlık olacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali ve elma görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali toplamak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir işe soyunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments