Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soyulmuş şeftali görmek

Rüyada soyulmuş şeftali görmek

Rüyada soyulmuş şeftali görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, duyguların karşılık bulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerinin toparlanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soyulmuş şeftali gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada şeftali soyup yemek bazı operasyonlar geçireceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soyulmuş şeftali yemek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş şeftali görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini soyulmuş görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Rüyada dudağının soyulduğunu görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hafifleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Rüyada soyisminin değiştiğini görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada soyulmuş yumurta görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün derisi soyulmak güçlükle elde edilecek başarı, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments