Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali bahçesi görmek

Rüyada şeftali bahçesi görmek

Rüyada şeftali bahçesi görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kazancının da artacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada şeftali bahçesi gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada şeftali bahçesi görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden şeftali toplamak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalettir.

Rüyada birine şeftali vermek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada mevsimsiz şeftali yemek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun şeftali yemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalettir.

Rüyada kayısı ve şeftali görmek faydalı şeyler yapacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada şeftali satın almak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada şeftali almak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments