Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık renkli elbise giymek

Rüyada karışık renkli elbise giymek

Rüyada karışık renkli elbise giymek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulur.

Rüyada karışık renkli elbise giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada karışık renkli elbise giymek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karışık renk görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada karışık renkli eşarp görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada karışık renkli gelinlik görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada karışık renkli yılan görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, o masumların bedduasını alacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karışık renkler görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada altın renkli elbise giymek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkte elbise giymek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments