Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli kuran görmek

Rüyada yeşil renkli kuran görmek

Rüyada yeşil renkli kuran görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli kuran gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada yeşil renkli kuran görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk kuranı kerim görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk kuran görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkte kuran görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ömrünün uzun olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kuranı kerim görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kuran görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments