Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kuran görmek

Rüyada yeşil kuran görmek

Rüyada yeşil kuran görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada yeşil kuran gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikler içinde kuran okumak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil kuranı kerim görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkte kuran görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kuran görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, hasta ise şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk kuranı kerim görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kuran görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments