Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli hayvan görmek

Rüyada yeşil renkli hayvan görmek

Rüyada yeşil renkli hayvan görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli hayvan gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada yeşil renkli hayvan görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk hayvan görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli hayvan görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli hayvanlar görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz renkli hayvan görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk hayvan görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli hayvan görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil hayvan görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments