Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli hayvanlar görmek

Rüyada renkli hayvanlar görmek

Rüyada renkli hayvanlar görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada renkli hayvanlar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada sarı renk hayvan görmek hem hayatının kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli hayvan görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk hayvan görmek de zenginliğe kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli hayvan görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli hayvan görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada renkli hayvan görmek her zaman hak ettiğini alacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli hayvanlar görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada vahşi hayvan eti yemek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, keyfin bozulacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments