Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk hayvan görmek

Rüyada yeşil renk hayvan görmek

Rüyada yeşil renk hayvan görmek işlerinin aksayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ticarette öne geçeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, imkânlarını kaybedeceğine, zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk hayvan gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil renk hayvan görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli hayvan görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli hayvanlar görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada renkli hayvan görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Rüyada siyah renkli hayvan görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk hayvan görmek sıkıntılarının daha da artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkli hayvan görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada yeşil bir hayvan görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments