Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hayvan görmek

Rüyada yeşil hayvan görmek

Rüyada yeşil hayvan görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kısmetinin de açılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil hayvan gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Rüyada yeşil renk hayvan görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli hayvan görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil hayvan görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir hayvan görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada özürlü hayvan görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada hayvanı konuşurken görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada hayvanlarını kaybetmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu hayvan görmek istediği projeleri yapamayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments