Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli fare görmek

Rüyada yeşil renkli fare görmek

Rüyada yeşil renkli fare görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli fare gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada yeşil renkli fare görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renkli fare görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renkte fare görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk fare görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada gri renkli fare görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada gri renk fare görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, işlerin devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli fareler görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, yol yordam öğretileceğine inanılır.

Rüyada krem renkli fare görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments