Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli fareler görmek

Rüyada renkli fareler görmek

Rüyada renkli fareler görmek hayır işleri yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli fareler gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sarı renk fare görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli fare görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Rüyada siyah renkli fare görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Rüyada krem renkli fare görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada pembe renkli fare görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, başarılarının çoğalacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk fare görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gri renk fare görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renkte fare görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments