Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal toplamak

Rüyada portakal toplamak

Rüyada portakal toplamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada portakal toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Rüyada portakal toplamak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden portakal toplamak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sağlığının da bozulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok mutlu olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada portakal toplamak ve yemek kazanca kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal kabuğu toplamak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mandalina portakal toplamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok güzel günler geçirileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada portakal çiçeği toplamak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil portakal toplamak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments