Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal çiçeği toplamak

Rüyada portakal çiçeği toplamak

Rüyada portakal çiçeği toplamak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hastalıklarının biteceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada portakal çiçeği toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada portakal çiçeği toplamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal çiçeği görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Rüyada portakal toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada portakal toplamak ve yemek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil portakal toplamak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına inanılır.

Rüyada mandalina portakal toplamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada yerden portakal toplamak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, malının artacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments