Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın pantolonu giymek

Rüyada kadın pantolonu giymek

Rüyada kadın pantolonu giymek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, ruh sağlığının bozulacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın pantolonu giymek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Rüyada kadın pantolonu giymek geçmişi unutup geleceğine, borçlarının ödeneceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalettir.

Rüyada pantolonunu ters giymek ferahlayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu pantolon giymek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada deri pantolon giymek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, feraha ereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe pantolon giymek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine inanılır.

Rüyada pantolonu ters giymek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada krem pantolon giymek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments