Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nişan elbisesi görmek

Rüyada yeşil nişan elbisesi görmek

Rüyada yeşil nişan elbisesi görmek makbul olan mallar edineceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nişan elbisesi gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada yeşil nişan elbisesi görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi giymek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada nişan elbiseleri görmek ele geçecek haram mal ve paraya, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yardımının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe nişan elbisesi giymek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına yorulur.

Rüyada beyaz nişan elbisesi giymek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada nişan elbisesi almak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz nişan elbisesi görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments