Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan elbiseleri görmek

Rüyada nişan elbiseleri görmek

Rüyada nişan elbiseleri görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan elbiseleri gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada mavi nişan elbisesi giymek kem gözlere gelineceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada nişan elbisesi görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sorunların atlatılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe nişan elbisesi giymek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi giymek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada nişan elbisesini görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kem gözlere geleceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi aramak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil nişan elbisesi görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek kısa süreli hastalık yaşamasına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments