Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil motor görmek

Rüyada yeşil motor görmek

Rüyada yeşil motor görmek zaferlere doymayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ün sahibi olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil motor gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada yeşil motor görmek daha rahat bir nefes alacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada motor kask görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işaret eder.

Rüyada motor yağı görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sağlığının bozulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada ağaç motoruyla ağaç kesmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işarettir.

Rüyada motorlu araç görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada motoru görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada motor tamir ettirmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı motor kullanmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments