Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor yağı görmek

Rüyada motor yağı görmek

Rüyada motor yağı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada motor yağı gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada motor yağı görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kızartma yağı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz yağı görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, zafer elde edileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada domuz yağı yemek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada hayvan yağı yemek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet eder.

Rüyada gül yağı sürmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments