Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motorlu araç görmek

Rüyada motorlu araç görmek

Rüyada motorlu araç görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, bolluğa kavuşacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada motorlu araç gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada motorlu araca binmek mutluluğundan olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada motorlu araç görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalet eder.

Rüyada askeri araç kullanmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada yanan araç görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına rivayet eder.

Rüyada askeri araca binmek verdiği sözleri yerine getireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araç sürmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir araçla uçmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araç koltuğu görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments