Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta meyve toplamak

Rüyada ağaçta meyve toplamak

Rüyada ağaçta meyve toplamak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işarettir.

Rüyada ağaçta meyve toplamak gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada ağaçta meyve toplamak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ağaçtan meyve toplamak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan meyveler toplamak işlerin düze çıkarılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Rüyada meyve ağacından meyve toplamak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak itibarını geri kazanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek günden güne sorunlarının artacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments