Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kobra yılanı görmek

Rüyada renkli kobra yılanı görmek

Rüyada renkli kobra yılanı görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, rahatlığa ereceğine, çocuk sahibi olacağına, saygın biri olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada renkli kobra yılanı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Rüyada renkli kobra yılanı görmek gelirinin garanti olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kobra yılan öldürmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kobra yılanı öldürmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kobra yılanı görmek kısmetin açılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada siyah kobra yılan görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments