Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kayısı görmek

Rüyada yeşil kayısı görmek

Rüyada yeşil kayısı görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, zor bir döneme girileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kayısı gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil kayısı yemek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kayısı görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada kuru kayısı almak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada çürük kayısı görmek kinin ve nefretin son bulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Rüyada kayısı ikram etmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada erik kayısı toplamak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments