Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakanla tokalaşmak

Rüyada bakanla tokalaşmak

Rüyada bakanla tokalaşmak güzel işlere imza atacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada bakanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada bakanla tokalaşmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fal bakan hoca görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan bakan görmek işlerinin kötüleşeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bakan eli öpmek büyük üzüntüler olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kadın bakan görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet bakanını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakanlar görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falı bakan birini görmek işlerini büyüteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments