Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakanlar görmek

Rüyada bakanlar görmek

Rüyada bakanlar görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakanlar gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bakan elini öpmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada pencereden bakan birini görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada devlet bakanını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fala bakan birini görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falı bakan birini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakan eşi görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan bakan görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada milli eğitim bakanını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, gözyaşına boğulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments