Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakalı kabuğuyla yemek

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, günah işlemekten korunacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Rüyada kabuklu portakal yemek imkânsızlıklarının biteceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada portakal kabuğu yemek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabuğu soyulmuş portakal görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal kabuğu soymak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada portakal kabuğu toplamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments