Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakan eşi görmek

Rüyada bakan eşi görmek

Rüyada bakan eşi görmek yeni bir yola gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bir ortaklık kurulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada bakan eşi gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada bakan eşi görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada adalet bakanı görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kültür bakanını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet eder.

Rüyada tarım bakanını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek ileri gideceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada çalışma bakanı görmek hevesinin kursağında kalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, siparişlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet bakanını görmek kısmetinizin açılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments