Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Rüyada başbakan ve bakan görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işarettir.

Rüyada bayan bakan görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içişleri bakanı görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bakan görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kahve falı bakan görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada içişleri bakanını görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments