Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakanla konuştuğunu görmek

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kazançlı kapıların açılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada bakanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek zenginliğe kavuşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada çalışma bakanını görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Rüyada bakanla evlenmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada fal bakan hoca görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içişleri bakanı görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayatının daha kolay olacağına işarettir.

Rüyada enerji bakanını görmek mali krize gireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada tarım bakanını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments