Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ceviz satmak

Rüyada yeşil ceviz satmak

Rüyada yeşil ceviz satmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, şöhret ve hayır getireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ceviz satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Rüyada yeşil ceviz satmak iyilik görüleceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulur.

Rüyada ceviz satmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hayırlı işlere girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ceviz yediğini görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada yeşil ceviz ağacı görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ileride çok zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada yeşil taze ceviz görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu yeşil ceviz görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok sevileceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kabuklu ceviz görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, barış için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ceviz kırmak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments