Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil eldiven görmek

Rüyada yeşil eldiven görmek

Rüyada yeşil eldiven görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, haneye bereket geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil eldiven gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada yeşil eldiven görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada yeşil eldiven giymek çıkmaza düşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi eldiven görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına alamet eder.

Rüyada kına eldiveni görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına eldiveni takmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, inancından ödün vereceğine delalettir.

Rüyada siyah deri eldiven görmek çok zor günler geçirileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eldiven görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Rüyada yırtık eldiven görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments