Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz elbiseli asker görmek

Rüyada beyaz elbiseli asker görmek

Rüyada beyaz elbiseli asker görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, karamsar ve umutsuz olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseli asker gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada beyaz elbiseli asker görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker elbisesi dikmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker elbisesi görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker elbisesi giymek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Rüyada asker elbise giymek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Rüyada asker elbiseli birini görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz üniformalı asker görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments