Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker elbise giymek

Rüyada asker elbise giymek

Rüyada asker elbise giymek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Rüyada asker elbise giymek gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Rüyada asker elbisesi giymek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Rüyada asker elbise giymek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Rüyada asker elbisesi dikmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek patron olunacağına, amaçlarına ulaşmaya, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada asker elbiseli birini görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz elbiseli asker görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker elbisesi görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker şapkası giymek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments