Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz yeşillik görmek

Rüyada düz yeşillik görmek

Rüyada düz yeşillik görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Rüyada düz yeşillik gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada düz yeşillik görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil düz alan görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada düz yeşil ova görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada düz geniş yol görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçımı düzleştirmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada saçı düzleştirmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz uzun yol görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments