Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil duvar kağıdı görmek

Rüyada yeşil duvar kağıdı görmek

Rüyada yeşil duvar kağıdı görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, rahat şekilde yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil duvar kağıdı gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Rüyada yeşil duvar kağıdı görmek yol kat edeceğine, böyle işlere kalkışacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntının günden güne artacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işarettir.

Rüyada duvar kağıdı sökmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada duvar kağıdı görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kağıt görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kağıt almak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, acı tecrübeler edineceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt yeşil para görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kağıt para görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments