Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar kağıdı görmek

Rüyada duvar kağıdı görmek

Rüyada duvar kağıdı görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulur.

Rüyada duvar kağıdı gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Rüyada duvar kağıdı görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil duvar kağıdı görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işarettir.

Rüyada duvar kağıdı sökmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para kaybetmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kağıt para bozmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt paranın uçtuğunu görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sorumluluk alacağına işarettir.

Rüyada yolda kağıt para bulmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments