Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dut görmek

Rüyada yeşil dut görmek

Rüyada yeşil dut görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çalışmalarının artacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dut gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada yeşil dut ağacı görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil dut görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil dut yemek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil dut yaprağı görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta dut görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada iri dut görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, önemli bir lider haline geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada mor dut toplamak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut bahçesi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments