Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dondurma görmek

Rüyada yeşil dondurma görmek

Rüyada yeşil dondurma görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, haksızlık edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil dondurma gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada yeşil dondurma görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dondurma yemek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı dondurma yemek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada dondurma paylaşmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada sade dondurma yemek gönül hoşluğu yaşayacağına, bol hayır duası alınacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Rüyada kışın dondurma yemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada dondurmalı pasta yemek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments