Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstıklı dondurma yemek

Rüyada fıstıklı dondurma yemek

Rüyada fıstıklı dondurma yemek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, her istediğini alabileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada fıstıklı dondurma yemek gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Rüyada fıstıklı dondurma yemek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Rüyada fıstıklı dondurma görmek yorulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütlü dondurma yemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dondurma yemek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı dondurma yemek getirisinden daha fazla olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kaşıkla dondurma yemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle dondurma yemek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle dondurma yemek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments