Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan cüzdan görmek

Rüyada kaybolan cüzdan görmek

Rüyada kaybolan cüzdan görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, onlara sanat öğreteceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kaybolan cüzdan gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada kaybettiği cüzdanı bulmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanını kaybettiğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, insanlarla iç içe olacağına işaret eder.

Rüyada kaybolan cüzdan bulmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Rüyada kaybolan cüzdan görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada nüfus cüzdanı kaybettiğini görmek alınganlıkların hasıl olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan cüzdanı bulmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine cüzdan vermek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments